Всички продукти се предлагат на лизинг!!
PVC дограма

Съвременните PVC профили отговарят на високо технологични изследвания които гарантират топло,звукоизолация и дълготрайност на прозорците и вратите."Давест" гарантира за качественото изпълнение и монтаж на всички видове системи за врати и прозорци

Алуминиева дограма
Алуминиевата дограма се използва навсякъде където съществуват повишени изисквания за здравина или се налага архитектурно изменение на дограмата за постигане на по големи параметри на топлоизолация на алуминиевите профили.Трябва да са от така наречените термомост профили.Алуминиевата дограма е с минимална поддръжка има дълъг живот и устойчивост на метереологичните условия.Може да се преработва многократно с минимални загуби.
Врати
Фирмата предлага богат избор на вътрешни и външни балконски врати и стъклени врати.Автоматични врати за магазини,хотели,болници,бензиностанции и администрации.Автоматичните врати са много удобни и практични.Създават усещане за комфорт и пространство,улесняват достъпа до сградите на инвалиди и трудно подвижни хора които ползват колички или патерици.Плъзагщите автоматични врати са най разпространени и се смятат за най удобни.

 

Гаражни врати
"Давест" предлага ролетни гаражни врати с дистанционно управление всякакъв размер и цвят. Изработват се от алуминиеви ламели с висока термоизолация.Ролетните гаражни врати позвояват максимално използване на пространството.
Стъклопакети
Стъклопакетите са много важен елемент от дограмата.Те заемат 80% от площа на един прозорец.От голямо значение са термо и звукоизолацияата на дограмата.Фирмата предоставя голям избор от стъклопакети със всякъкъв вид дебелина размери и цвят.Стъклопакетите могат да се състоят от 2,3 или няколко различни стъкла като пространството между тях е запълнено с инертни газове.

 

Окачени фасади
Алуминиевите мултифукнционални фасадни конструкции се използват предимно за изработването на фасади за административни сгради,хотели и магазини. "Давест" предлага няколко системиза изработване на окачени фасади.

 

за нас
галерия
контакти